, , , , ,

Cátulo Rosado

Sappige garnacha rosé vol smaken van aardbei, framboos en kers gecombineerd met bloemige aroma’s en een prettige textuur. Deze smaakvolle, frisse rosé is de perfecte wijn voor een zomerse borrel.

8.50

Samenstelling

100% garnacha

Jaar

2019

Houtrijping

Geen

Smaakprofiel

Fris, fruitig, soepel & zacht

Proefnotitie

sappig, aardbei, framboos, kers & bloemig

Alcohol

12%

Flesinhoud

750ml

Regio

D. O. Navarra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cátulo Rosado”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

La Casa de Lúculo is ontstaan als project om de oude garnachawijngaarden in het Noorden van Navarra te herstellen. Unieke, kleine percelen met bush vines die soms wel meer dan 100 jaar oud zijn. Wij werken voornamelijk volgens biologische criteria in onze wijngaarden, zonder het gebruik van synthetische pesticiden of herbiciden.

De wijngaarden liggen in Ribera Alta op 400 meter hoogte in het Noorden van Navarra aan de bergvoet van de Medigorria en Aibar. Hier wordt voornamelijk met garnacha gewerkt. Dit druivenras weet als geen ander om te gaan met de invloeden van de Atlantische Oceaan én drukt tegelijkertijd het karakter van de wijngaarden en wijnen het beste uit.

Continentaal met sterke invloeden van de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën. De koude nachten en zonnige dagen zorgen ervoor dat de druiven langzaam en delicaat rijpen.